Снимка varna24.bgЧастната автогара във Варна, която беше съборена заради строителството на

...
Снимка varna24.bgЧастната автогара във Варна, която беше съборена заради строителството на
Коментари Харесай

Ето къде преместиха частната автогара във Варна заради новия бул.Левски


Снимка varna24.bg

Частната автогара във Варна, която беше съборена поради строителството на бул. " Левски ", работи на територията на централната автогара по бул. " Владислав Варненчик ", оповестиха от там за Varna24.bg. 

Разписанието на всички линии се резервира, а повече информация може да бъде получена на място.

Припомняме, че частната автогара бе един от доста обекти, съборени поради грандиозният план. Над 200 частни парцела също ще бъдат отстранени, стартира разчистването на къщи в ромското гето " Максуда "  и на няколко варненски улици, отстранени бяха пазарчетата до Автогарата и това в цветния квартал на Варна. 

Във връзка със пускане на строителните действия в сектора от ул. " Подвис " до ул. " Девня ", се вкарва краткотрайна организация за сигурност на придвижването в два сектора по ул. " Ян Палах ".
По трасето към този момент се работи, сподели за Varna24.bg зам.-кметът на Варна Христо Иванов.

За първия сектор - от кръстовището с ул. " Подвис " до преди ул. " Зюмбюл " - организацията ще протече в два стадия. При първия лентите за придвижване в двете направления по булеварда ще останат съвсем без смяна от съществуващото състояние - две ленти в посока ул. " Прилеп " и една лента в посока " Златни пясъци ". Движението към ул. " Брегалница " ще е затворено, заради нуждата от прокопавания за ВиК връзки. През този стадий ще се построява и новото платно - дясно, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

При втория стадий придвижването ще се трансферира в построеното ново платно на булеварда, като разминаването ще е в по една лента в посока. Участъкът е с дължина от 300м., след което ще се влива в съществуващото пътно платно. Подходът към ул. " Брегалница " ще бъде пресечен до привършване на работите в сектора.

Маршрутите, както и спирките на градския превоз, остават непроменени за времето на строително-монтажните работи в този сектор.

За втория сектор - от км. 2+400.00 до км. 2+730.00 - при " Топлата вода " - няма разлика от досегашната организация на придвижване, защото СМР са в зона без построена инфраструктура все още. Работи се по коритото на дерето, както и се построява напълно нова улица с прилежащите й пътни платна и тротоари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР